WordPress er et gratis og open source content management system (CMS), der giver dig mulighed for at oprette en blog, hjemmeside eller online butik. Det er et af de mest populære CMS-systemer i verden – der driver over 60 millioner websteder.

Indlægget vil handle om, hvad WordPress er, hvorfor det er så populært blandt virksomheder, og hvordan man bruger det.

Hvad er forskellen mellem WordPress og andre indholdsstyringssystemer?

WordPress er et gratis, open source content management system (CMS) og blogging værktøj. Den blev skabt i 2003 af Matt Mullenweg og Mike Little. WordPress bruges i øjeblikket af over 60 millioner websteder.

Det kan bruges til at bygge blogs, onlinebutikker, porteføljewebsteder eller enhver anden type hjemmeside.

CMS'et tilbyder en stor grad af fleksibilitet med dets design- og layoutmuligheder. Det har et stort antal temaer, der er tilgængelige til gratis download eller køb fra tredjepartsudbydere.

WordPress har også de mest kraftfulde SEO-muligheder blandt alle andre CMS-systemer som Joomla, Drupal og Magento, fordi det er bygget med søgemaskineoptimering i tankerne.

Hvad er de bedste værktøjer til at opnå en succesfuld blog med WordPress?

Det vigtigste at huske, når du starter en blog, er at have en klar og kortfattet idé om, hvad du vil med den. Vil du dække et nicheemne eller vil du have en blog, der er mere generel?

Hvad er dit mål? Hvem er dine målgrupper? Hvor ofte vil du poste indhold? Hvad bliver formatet på dine blogindlæg: tekst, billeder, videoer osv.?

Disse er alle spørgsmål, der bør besvares, før du beslutter dig for, hvilke WordPress-værktøjer du skal bruge.

Hvor meget koster det at starte en hjemmeside med WordPress?

WordPress er et indholdsstyringssystem, der er blevet brugt af millioner af mennesker. Det er en gratis og open source-software. Det eneste du skal bruge for at starte en hjemmeside med WordPress er hosting. Der er mange hostingudbydere, men de fleste WordPress-brugere anbefaler Bluehost, fordi de har den bedste pris og kundesupport.

Læs mere på jobkatalog.dk.

Omkostningerne ved at starte et websted med WordPress afhænger af den hostingudbyder, du vælger. For eksempel tilbyder Bluehost delt hosting for så lavt som $3,95 pr. måned i de første 3 måneder (hvorefter det går op til $6,95).

Nu kan du bygge din egen virksomhedshjemmeside på mindre end en time!

Med WordPress CMS kan du nemt oprette en hjemmeside til din virksomhed. CMS er let at bruge, og du behøver ikke at bekymre dig om nogen kodning eller programmering.

Der er mange gratis temaer tilgængelige på WordPress, som du kan downloade og tilpasse efter din smag. Du kan også finde premium-temaer, der tilbyder flere funktioner, men de vil koste penge.

Det bedste ved at bruge WordPress til at bygge din hjemmeside er, at der er masser af plugins og skabeloner til rådighed til det. Dette giver dig mulighed for at tilføje nye funktioner og funktionalitet uden at skulle lave nogen kodning selv.