Pandekager er en lækker morgenmad, frokost eller middag. De er også en fast bestanddel af feriesæsonen.

Du kan lave disse pandekager med kun 4 ingredienser: mel, bagepulver, æg og mælk. Du kan derefter toppe dem med enhver type frugt, du ønsker!

Den første pandekageopskrift er på klassiske kærnemælkspandekager. Denne opskrift er fantastisk til dem, der elsker en let og luftig pandekage. Den har også et strejf af vanilje, så dit hus vil dufte fantastisk, mens du tilbereder dem!

Den anden pandekageopskrift er til blåbærpandekager. Disse er perfekte, hvis du vil tilføje noget frugt til din traditionelle pandekagemorgenmad! Og de er også super nemme at lave – alt hvad du behøver er nogle friske blåbær og en smule sukker til at forsøde dem!

Den tredje pandekageopskrift er til chokoladepandekager. Disse er perfekte, hvis du vil have noget sødt, men ikke for sødt, og hvis du ikke har tid til at lave

Pandekagens lækre historie

Pandekager er en basis morgenmadsmad, der har eksisteret i århundreder. De har en rig historie, der strækker sig tilbage til det antikke Grækenland, det antikke Rom og middelalderens Europa.

Pandekager er en af de mest populære morgenmadsretter i verden. Ordet pandekage er afledt af det gamle engelske ord "pannekak", som betyder "en tynd kage stegt i en pande". Det menes, at pandekager blev opfundet af de gamle grækere, som ville lave dem med hvedemel og olivenolie.

Pandekager blev introduceret til Amerika af hollandske bosættere i 1630'erne, da de kom over til New Amsterdam (nu New York City) som en del af deres traditionelle køkken. I 1872 offentliggjorde den amerikanske kok Eliza Leslie en opskrift på pandekager i sin bog "Femoghalvfjerds kvitteringer for wienerbrød, kager og søde kød", som hjalp med at popularisere denne ret.

Pandekager er en helligdagstradition

Pandekager er en ferietradition, og det er svært at forestille sig en morgenmad uden dem.

Pandekager er en ferietradition, og det er svært at forestille sig en morgenmad uden dem. Ordet pandekage kommer fra det gamle engelske ord "pancac", som betyder "en flad kage." Den første pandekageopskrift blev fundet i et gammelt egyptisk manuskript, der går tilbage til 2000 f.Kr., men den ældste opskrift kom fra det antikke Grækenland, hvor de kaldte den "tehnopites", som betyder "tynd kage".

Den første registrerede opskrift på pandekager findes i 1381, skrevet af Geoffrey Chaucer som en del af hans Canterbury Tales. Han skrev: "Tag mel, og kom hit i en gryde…Gør dertil sukker og mælk…Og hvis det bliver klør, tilsæt vand."

Den første omtale af pandekager i Amerika var i 1796, da Thomas Jefferson serverede dem på Monticello sammen med ahornsirup.

Den store amerikanske pandekagedebat

Pandekager er en sød morgenmadsmad lavet af hvedemel eller majsmelsdej, der tilberedes på en varm bageplade eller stegepande. De serveres ofte med sirup, smør og/eller frugt.

Pandekager er blevet spist i mange kulturer rundt om i verden i århundreder. De blev først nævnt i Bibelen som pandekager serveret til hebræerne af deres egyptiske værter og blev også nævnt i Homers Odyssey. I Amerika blev pandekager først forbundet med fastelavn (eller fastelavn), før de blev populære ved morgenmadsborde over hele landet.

The Great American Pancake Debate refererer til en løbende diskussion om, hvilken type pandekage der er bedst: kærnemælk eller fuld hvede?

1. Super nem opskrift på kærnemælkspandekager

Dette afsnit vil lære dig, hvordan du laver de bedste kærnemælkspandekager i verden.

Ingredienser:

-2 kopper universalmel

-1/2 kop sukker

-3 teskefulde bagepulver

-1 tsk salt

-1 spsk smør, smeltet og afkølet let

-2 kopper kærnemælk

-2 æg, let pisket

Instruktioner:

I en stor skål piskes mel, sukker, bagepulver og salt sammen. I en mellemstor skål piskes smør og kærnemælk sammen. Tilsæt æggene til de tørre ingredienser og bland, indtil de netop er blandet. Rør de våde ingredienser i, indtil de lige er blandet. Dejen skal være klumpet med nogle små klumper tilbage. Lad den hvile i 10 minutter, før den koges på en varm pande eller stegepande ved middel varme, indtil der dannes bobler rundt om kanterne og midten er gennemstegt.

2. Opskrift på hvidløgs-parmesan-spinat- og svampecrepes

I dette afsnit vil jeg tale om, hvordan man laver crepes. Crepes er en type pandekage, der laves med en tynd dej og koges på begge sider på en speciel pande eller bageplade. De kan være søde eller salte, og de kan serveres til morgenmad, frokost, aftensmad eller dessert.

De ingredienser, du skal bruge til denne opskrift, er: mel (1/2 kop), salt (1/4 tsk), sukker (3 spsk), smør (3 spsk), æg (2 store), mælk (1 kop) og parmesanost (1 spsk). Du skal også bruge friske spinatblade og svampe.

Crepe-dej laves ved at kombinere alle de tørre ingredienser i en skål og derefter tilføje de våde ingredienser til den. Næste trin er at blande dejen, indtil der ikke er nogen klumper tilbage i den. Derefter tilsætter du spinatbladene og svampene til blandingen, inden du hælder den i en opvarmet gryde med lidt smør spredt rundt på overfladen af

3. Opskrift på hele hvede- og bananchokoladechips-pandekager

Denne opskrift er et sundere bud på klassiske pandekager.

3. Fuld hvede Banan Chokolade Chip Pandekager Opskrift

Denne opskrift er et sundere bud på klassiske pandekager.

Ingredienser:

– 1 kop fuldkornshvedemel

– 2 spsk sukker

– 1 tsk bagepulver

– 1 tsk bagepulver

– ½ tsk salt

– ¼ teskefuld kanel

– 2 æg, pisket for at blandes godt med de øvrige ingredienser, inden pandekagerne tilberedes

– ½ kop mælk, helst fedtfattig eller skummetmælk (eller enhver mælkeerstatning) – Jeg brugte mandelmælk, og det var fantastisk! Du kan bruge enhver form for mælk, du kan lide, så længe den ikke er for tyk eller for tynd som vand. Den skal have nogenlunde samme konsistens som almindelig mælk. Hvis du ikke har nogen mælkeerstatning, så brug bare vand i stedet for mælken og tilsæt en lille smule smør for at kompensere for manglen på fedt i dine pandekager. Dette vil gøre dem mere fugtige

4. Lettere og mere luftige Banan Nutella

Denne opskrift er en lettere og mere luftig version af Banana Nutella pandekager. Den bruger mindre smør og sukker og flere bananer.

Ingredienser:

– 2 kopper universalmel

– 2 tsk bagepulver

– 1/2 tsk salt

– 3 spsk hvidt sukker

– 2 store æg, pisket

– 1 kop mælk

– 1/2 kop smeltet smør eller vegetabilsk olie (eller en blanding)

– 4 bananer, mosede (ca. 3 kopper)